contact@frogpack.ro
0 Bucati 0,00 lei

Cosul de cumparaturi este gol

Termeni si Conditii


Website-ul www.frogpack.ro este administrat si detinut de catre societatea comerciala Secupack s.r.o., cu sediul social in Republica Cehă.

 

Secupack, s.r.o.

Syrovice 688

664 67 Syrovice

CUI: 28287592

CIF EU: CZ28287952
CIF RO: RO48895083

 

Accesarea, vizualizarea si achizitonarea produselor ofertate spre vanzare in cadrul website-ului www.frogpack.ro implica in mod automat cunoasterea si acceptarea termenilor si conditiilor intocmai precum sunt expuse in prezentul document, fara rezerve, cu toate efectele juridice ce decurg din stipularea prealabila a acordului. In prezentul document in baza Ordonantei 130 din 31 august 2000 art.2. alin.1 se vor defini termenii de mai jos dupa cum urmeaza:

 

CONTRACT: comanda confirmata de catre COMERCIANT, fiind acceptate implicit specificatiile produsului.

 

CUMPARATOR / CLIENT: persoana fizica, companie sau alta entitate juridica ce lanseaza o COMANDA.

 

COMERCIANT: Secupack s.r.o.

 

PRODUS/E: orice produs, inclusiv documentele mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre COMERCIANT, CLIENTULUI.

 

COMANDA: un document electronic ce atesta o cerere intre COMERCIANT si CLIENT prin care COMERCIANTUL este de acord sa livreze PRODUSELE, iar CLIENTUL e este de acord cu livrarea si plata acestora in conditiile stabilite.

Pentru a efectua orice tranzactie prin intermediul website-ului respectiv plasarea comenzilor de produse, compania Secupack va fi obligata sa furnizeze informatii personale ale clientului: nume si prenume complet, adresa de facturare si adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail. Se vor furniza doar informatiile specifice cuprinse in formularul de comanda.

Informatiile de orice natura furnizate de catre CLIENT devin proprietatea Secupack s.r.o.. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta publica fara consimtamantul prealabil scris al CLIENTULUI. In cazul in care nu ati primit confirmarea comezii va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@frogpack.ro .

 

COMERCIANTUL nu poate fi facut responsabil pentru accesarea website-ului printr-o conexiune nesigura din punct de vedere al securitatii sau pentru dificultatile de accesare care nu sunt datorate unei culpe de administrate a website-ului. Orice probleme tehnica sau de achizitie, cat si

necesitate de informatii aditionale poate fi realizata prin adresa de email contact@frogpack.ro .

 

Secupack s.r.o. protejeaza datele cu caracter personal conform Legii nr.677/2001 si nu va fi raspunzator pentru nerespectarea unei obligatii de pastrare a confidentialitatii informatiilor trimise decat in limitele prevazute de legislatia in vigoare. In cazul in care optati pentru plata prin card bancar, informatiile dvs. cu caracter personal vor fi comunicate bancii, prin intermediul furnizorului de plati online (de exemplu, numarul cardului bancar sau numarul contului), asigurand in acest fel un nivel ridicat de securitate. Comenzile prin intermediul magazinului on-line constituie un contract de vanzare la distanta conform Legii nr. 365/2002 si OG nr. 34/2014. Secupack s.r.o. garanteaza respectarea prevederilor OG nr. 21/1992, conform careia CLIENTUL se poate adresa ANPC, avand la dispozitie o linie telefonica cu tarif normal: 0219551.

 

CLIENTUL, persoana fizica sau juridica poate returna produsele achizitionate prin intermediul website-ului www.frogpack.ro in conditiile in care:

- Coletul / coletele prezinta deteriorari severe

- Produsul / produsele au fost livrate/facturate in mod eronat

- Produsul / produsele prezinta defecte de fabricatie

 

In conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: CLIENTUL are obligatia de a notifica in scris la adresa de email contact@frogpack.ro COMERCIANTUL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului. In acest caz, conform legii mai sus mentionat, cheltuielile de returnare si comisioanele bancare cad in sarcina CLIENTULUI. Returnarea se va face impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original in ambalajul original. In maxim 30 de zile de la data returnarii va fi inapoiata contravaloarea produsului in contul  CLIENTULUI sau prin mandat postal.

Toate aspectele site-ului legate de know-how, drepturi de autor, drepturi de proiectare, patente, marci intregistrate, design, text, grafica, produse, fotografiile acestora sunt proprietatea Secupack s.r.o. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Toate drepturile de folosinta si utilizare a continutului acestui site sunt rezervate proprietarului, Secupack s.r.o..

Daca una din clauzele de mai sus e considerata invalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta veridicitatea celorlalte. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.